Aquesta pàgina ja no està de servei: es mantindrà durant tres mesos per tal que qui desitgi consultar-la, pugui fer-ho. Si pot fer servei a algú o algú necessita eliminar les seves dades, envieu un correu electrònic a info@planter2012.tk (en el primer cas) o a dades@planter2012.tk (en el segon) · En els propers dies es procedirà a eliminar totes les dades dels enquestats. Moltes gràcies pel vostre temps. Podeu consultar els resultats a la pestanya dedicada a aquest efecte· Si necessita ajuda o detecta qualsevol problema, si us plau, indiqui'ns-ho a ajuda@planter2012.tk · Moltíssimes gràcies a tots i a totes per la vostra ajuda: 131 respostes en sols uns instants!

Enquesta

No veus l'enquesta bé? Pots veure-la a pàgina sencera aquí

Has tingut algun problema  mentre contestaves l'enquesta? Envia'ns un correu a ajuda@planter2012.tk

Nota: les preguntes amb un asterisc (*) són obligatòries. Preguntes que no tothom pugui respondre o preguntes com l'e-mail no són obligatòries.
Nota: qualsevol problema que li hagi sorgit durant la realització de l'enquesta o qualsevol suggerència que tingui la pot indicar a la pestanya que es troba a l'extrem inferior dret de la finestra.

Anuncis

Promoció