Aquesta pàgina ja no està de servei: es mantindrà durant tres mesos per tal que qui desitgi consultar-la, pugui fer-ho. Si pot fer servei a algú o algú necessita eliminar les seves dades, envieu un correu electrònic a info@planter2012.tk (en el primer cas) o a dades@planter2012.tk (en el segon) · En els propers dies es procedirà a eliminar totes les dades dels enquestats. Moltes gràcies pel vostre temps. Podeu consultar els resultats a la pestanya dedicada a aquest efecte· Si necessita ajuda o detecta qualsevol problema, si us plau, indiqui'ns-ho a ajuda@planter2012.tk · Moltíssimes gràcies a tots i a totes per la vostra ajuda: 131 respostes en sols uns instants!

Contrasenya incorrecta

Si has arribat a aquesta pàgina és perquè has escrit una contrasenya equivocada o perquè has preguntat com podies veure el treball.

Per a veure'l tan sols has d'escriure la contrasenya que et vam donar al finalitzar l'enquesta. Tingues en compte que el formulari distingeix majúscules i minúscules.
Si no te'n recordes, envia'ns un correu a problemes@planter2012.tk (català) o a problemas@planter2012.tk (castellano) amb motiu "Contrasenya" i amb les dades que ens vas donar a l'enquesta:
  • si vas dir-nos el teu correu electrònic envia'ns-el des d'allí
  • diga'ns la teva edat i població
  • quan la vas contestar.

Anuncis

Promoció