Aquesta pàgina ja no està de servei: es mantindrà durant tres mesos per tal que qui desitgi consultar-la, pugui fer-ho. Si pot fer servei a algú o algú necessita eliminar les seves dades, envieu un correu electrònic a info@planter2012.tk (en el primer cas) o a dades@planter2012.tk (en el segon) · En els propers dies es procedirà a eliminar totes les dades dels enquestats. Moltes gràcies pel vostre temps. Podeu consultar els resultats a la pestanya dedicada a aquest efecte· Si necessita ajuda o detecta qualsevol problema, si us plau, indiqui'ns-ho a ajuda@planter2012.tk · Moltíssimes gràcies a tots i a totes per la vostra ajuda: 131 respostes en sols uns instants!

Encuesta

¿No ves bien la encuesta? Puedes verla a página entera aquí
¿Has tenido algún problema mientras contestabas la encuesta? Envíanos un correo a ajuda@planter2012.tk

Nota: las preguntas con asterisco (*) son obligatorias. Preguntas que no todos puedan responder o preguntas como el correo electrónico no son obligatorias.
Nota: cualquier problema que tenga durante la realización de la encuesta o cualquier sugerencia que tenga la puede indicar en la pestaña que se encuentra en el extremo inferior derecho de la ventana.

Anuncis

Promoció