Aquesta pàgina ja no està de servei: es mantindrà durant tres mesos per tal que qui desitgi consultar-la, pugui fer-ho. Si pot fer servei a algú o algú necessita eliminar les seves dades, envieu un correu electrònic a info@planter2012.tk (en el primer cas) o a dades@planter2012.tk (en el segon) · En els propers dies es procedirà a eliminar totes les dades dels enquestats. Moltes gràcies pel vostre temps. Podeu consultar els resultats a la pestanya dedicada a aquest efecte· Si necessita ajuda o detecta qualsevol problema, si us plau, indiqui'ns-ho a ajuda@planter2012.tk · Moltíssimes gràcies a tots i a totes per la vostra ajuda: 131 respostes en sols uns instants!

Bases_anunci


Primera: Participants
Es consideraran participants totes les persones que:
  • finalitzin l'enquesta abans del dia vint de març del 2012 de manera satisfactòria, és a dir, que premin el botó "Acabar" que es troba en la darrera pàgina d'aquesta
  • facilitin el seu correu electrònic real quan se'ls demanen les dades o el moment en que van realtizar l'enquesta
  • realitzin l'enquesta en una sola ocasió. La nostra pàgina web conté un sistema que detecta la IP des d'on es contesten les enquestes. Seran invalidades aquelles que es trobin duplicades.
Segona: Recompensa
En completar l'enquesta vostè rebrà quatre punts.
En aconseguir que algun familiar, amic o conegut seu completi l'enquesta vostè rebrà tres punts.

A canvi d'un punt mantindrem mantindrem a la nostra pàgina web -i sota el nostre host en cas de que sigui necessari- un anunci seu de la mida que més li interessi durant dotze hores. Aquest anunci -que no podrà tenir so ni vídeo per evitar distreure els nostres enquestats- podrà redirigir a qualsevol pàgina web que compleixi els següents criteris:
  • La pàgina web no pot atemptar contra uns criteris bàsics de convivència: no pot discriminar ningú per raons d'edat, sexe, raça, religió, preferències sexuals...
  • La pàgina web ha de trobar-se íntegrament en un idioma dels següents: català, castellà, anglès, francès (només perquè en qualsevol altre idioma no serem capaços d'entendre-la).
A canvi de deu punts nosaltres li crearem l'anunci en un termini aproximat de vint-i-quatre hores des que enviï el correu -excepte en èpoques d'examens-.

Tercera: Accedir a la recomensa
Només cal que ens envieu un correu a info@planter2012.tk amb qualsevol dada que ens permeti identificar la vostra enquesta:
  • si vas dir-nos el teu correu electrònic envia'ns-el des d'allí
  • diga'ns la teva edat i població
  • quan la vas contestar
Envia'ns també l'enllaç on ha de redirigir l'anunci i l'anunci en qualsevol format acceptat.

Quan es veurà l'anunci?
L'anunci es veurà en el termini indicat aquí sota:
  • Promoció -temps indefinit-

Anuncis

Promoció